IMI SA - Intreprindere Montaj Instalatii «Servicii»

English  Construim pentru viitor! S.C. I.M.I. S.A.

Serviciile noastre

Amenajări interioare
Amenajări interioare

Seriozitate, profesionalism, executarea lucrărilor de amenajări în cel mai scurt timp, prețuri avantajoase, precum și garanția lucrărilor sunt principiile după care ne conducem afacerea, reprezentând pentru dumneavoastră reale avantaje. Vă asteptăm să deveniți clientul nostru deoarece experiența noastră în domeniile mai sus menționate reprezintă cea mai bună garanție.

Construcții civile și industriale
Construcții civile și industriale

Colectivul nostru de specialiști ține pasul cu noile tehnologii și le promovează în întreaga activitate. Deținem întreaga gamă de echipamente necesare realizării lucrărilor la cei mai înalți parametri.Toate acestea sunt susținute de Sistemul de management al calității conform standardelor în vigoare.

Instalații sanitare și termice
Instalații sanitare și termice

Compania noastră realizează instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă rece și caldă pentru consum menajer. Utilizăm soluții constructive, materiale și echipamente moderne și de cea mai bună calitate. Vă stăm la dispoziție cu personal specializat în montaje de instalații, cu experientă în domeniul instalațiilor atât pentru montaj-execuție lucrare cât și pentru îndrumare in alegerea acestora.

Instalații electrice și de ventilație
Instalații electrice și de ventilare

Personalul nostru cu calificare înaltă poate asigura soluții complete constând în consultanță, proiectare, montare/instalare și service instalații și echipamente pentru climatizare, ventilare, încălzire și electrice destinate construcțiilor. Asigurarea calității este o preocupare permanentă, firma noastră având implementat sistemul de management al calității ISO și deține autorizații ISCIR, RENEL, Protecția Mediului.

Stații distribuție carburanți
Stații distribuție carburanți

Asigurăm execuția completă de stații de distribuție carburanți: magazine deservire, copertine, pompe carburanți, rezervoare combustibil, trasee, spălătorii, platforme, amenajări spații verzi.

Distribuții de gaze naturale (oțel și PEHD)
Distribuții de gaze naturale din oțel și PEHD, inclusiv stații de reglare

Instalații gaze naturale, branșamente gaz metan, inclusiv stații de reglare-măsurare, proiectare și execuție. Experiența echipei noastre, dublată de solicitudine și profesionalism, constituie o carte de vizită solidă. Calitate garantată, specialiștii fiind autorizați ANRE, ANRGN.

Interconectări conducte magistrale
Interconectări conducte magistrale, inclusiv instalații tehnologice

Societatea noastră are ca profil de activitate și proiectarea și executarea sistemelor de alimentare cu gaze, stații de reglare, interconectări conducte magistrale, inclusiv instalații tehnologice, rețele de distribuție și branșamente.

Lucrări de canalizare și alimentare apă
Lucrări de canalizare, alimentare cu apă și stații de tratare a apei

Suntem o companie profesionistă în executarea lucrărilor de canalizare, alimentare cu apă și stații de tratare a apei. Oferim constatarea și consultanța în alegerea celor mai bune soluții tehnice, respectiv calitatea lucrărilor la cel mai înalt nivel.

Lucrări de drumuri și poduri
Lucrări de drumuri și poduri, inclusiv structuri (metalice sau prefabricate)

Societatea noastră prin capacitățile sale de producție și servicii oferite, constituie o forță concurențială puternică în executarea de lucrări de drumuri și poduri, inclusiv structuri (metalice sau prefabricate), participând cu succes la execuția acestora.

Confecții metalice
Confecții metalice pentru structuri și arhitecturale

Realizăm structuri metalice pentru construcții durabile prin oferirea de servicii personalizate și respectarea celor mai înalte standarde. Dorim să ne impunem pe piață ca și promotori ai calității absolute. Utilizăm cele mai moderne tehnologii, optând pentru calitate și performanță în ceea ce privește materialele utilizate. Garantăm fabricarea de structuri metalice durabile, aplicând controlul calității.

Lucrări hidroedilitare, gospodărirea apelor
Lucrări hidroedilitare și de gospodărire a apelor

Societatea noastră execută următoarele lucrări hidroedilitare și de gospodărire a apelor:

  • proiectare și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare;
  • proiectare și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și canalizare;
  • proiectare și reabilitare statii și instalații de pompare a apei;
  • proiectare și reabilitare instalații și stații de tratare a apei;
  • proiectare și reabilitare instalații și stații de epurare a apelor uzate;
  • proiectare și reabilitare rezervoare de înmagazinare a apei;
  • proiectare și reabilitare sisteme de colectare a apelor uzate.
Producție de betoane, mortare, prefabricate
Producție de betoane, mortare, elemente prefabricate din betoane

Compania realizează în baza sa de producție proprie prefabricate din beton pentru hale comerciale, industriale și clădiri, drumuri și poduri. Toate produsele realizate dețin certificat de calitate și conformitate.

Baza de producție dispune de un laborator de analiză și încercări în construcții grad II. Urmărim să oferim clienților noștri, atât beneficiari ai grupului cât și altor societăți de construcții, prefabricate de calitate, realizate în cel mai scurt timp posibil.

Lucrări de închidere perimetre miniere
Lucrări de închidere perimetre miniere, ecologizări mediu și stații de epurare a apelor

Închiderea unitațiilor miniere reprezintă un program complex și de durată ce vizează lucrări de conservare, închiderea propriu-zisă și monitorizarea post închidere. Toate aceste lucrări trebuie realizate cu o mare raspundere deoarece finalizarea integrală a lucrărilor de ecologizare presupune existența unor terenuri curate și care nu mai comportă nici un fel de risc pentru viitorii proprietari chiar dacă acestea ulterior se folosesc pentru culturi, unitatea noastra fiind specializată pentru aceste tipuri de lucrări.

S.C. I.M.I. S.A."Calitatea definește drumul" este principiul guvernator al organizației noastre. De aceea acordăm o atenție deosebită satisfacerii cerițelor clienților noștri și a părților interesate, încercând să le depășim așteptările.

Date firmă


S.C. I.M.I. S.A.
Cod Fiscal: RO2945191
J24/1690/1992

Str. Aleea Mocirei nr. 4,
Mocira, Maramureș, România
Cod poștal 437228, C.P. 265, OP nr. 2

Tel fix: 0262.222.977, 0262.287.738
Mobil: 0745.113.811
Fax: 0262.222.978

Copyright © 1992– S.C. I.M.I. S.A. - www.imi-sa.ro  

Toate drepturile rezervate.