IMI SA - Intreprindere Montaj Instalatii «Despre noi»

English  Construim pentru viitor! S.C. I.M.I. S.A.

Sediul S.C. I.M.I. S.A.

Despre S.C. I.M.I. S.A.

Facem lucruri în care credem și credem în ceea ce facem. Suntem oameni obișnuiti care obțin rezultate extraordinare pentru că facem O ECHIPĂ unită în jurul valorilor comune și dedicată aceluiași scop.

  • Vă ajutăm să vă îndepliniți visul
  • Suntem atenți la serviciile oferite
  • Avem experții necesari

35

Premii

470

Proiecte realizate

200

Angajați

0

Clienți mulțumiți

0

Premii

0

Proiecte realizate

0

Angajați

Despre compania S.C. I.M.I. S.A.

Orice domeniu își are liderii săi și de aceea suntem mândri să ne prezentăm: S.C. ÎNTREPRINDERE MONTAJ-INSTALAȚII S.A. - CALITATE, STIL, COMPETENȚĂ. Primul lucru care ne conferă distincție este calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Al doilea lucru care conferă organizației noastre un caracter aparte este calitatea vieții angajaților noștri. Sunt cea mai prețioasă resursă a companiei și am lansat pentru ei cea mai mare provocare: Competentă - Atitudine - Profit!

Să fii profitabil pentru toate grupurile cu care interacționezi presupune un înalt nivel etic. Să intreții relații de afaceri reciproc avantajoase înseamnă să clădești un spirit al responsabilității și încrederii reciproce. Ce face posibil ca lucrurile să se întample astfel? Angajamentul nostru față de valorile organizației: INTEGRITATE, RESPECT, OBIECTIVE, COMPETENȚE.

Obiect de activitate

Facem lucruri în care credem și credem în ceea ce facem. Suntem oameni obișnuiti care obțin rezultate extraordinare pentru că facem o ECHIPĂ UNITĂ în jurul valorilor comune și dedicată aceluiași scop.

Obiectivul de activitate al societații este orientat, în special, pe executarea lucrărilor de construcții-montaj, în domeniul construcțiilor industriale, miniere, civile, social culturale, edilitare, ecologizare, mediu, închideri de mine, instalații electrice de inaltă și joasă tensiune, instalații de distibuție și utillizare a gazelor naturale, inclusiv stații de reducere-măsură, instalații pentru transportul combustibilului de orice fel, instalații sanitare și de încălzire, termoficări, instalații de ventilație, alimentări cu apă, stații de tratare a apei.

S.C. I.M.I. S.A. Mocira are capacitatea și resursele necesare să execute aceste tipuri de lucrări, calitatea acestora fiind condusă și urmarită în conformitate cu standardul ISO 9001, în care societatea este certificata și confirmata prin Certificatele de Bună Execuție emise de beneficiarii noștri.

Misiune

Misiunea organizației noastre este îmbunătățirea continuă a modului în care lucrăm, a mediului de muncă, pentru a fi siguri că produsele și serviciile pe care le oferim clienților noștri sunt de cea mai buna calitate, fără a produce impact asupra mediului înconjurator. Este evident ca această misiune poate fi atinsă numai dacă fiecare membru al echipei își îmbunătățește în permanență cunoștințele.

S.C. I.M.I. S.A. susține perfecționarea membrilor săi pentru a fi capabili să ofere servicii de înaltă calitate.

S.C. I.M.I. S.A."Calitatea definește drumul" este principiul guvernator al organizației noastre. De aceea acordăm o atenție deosebită satisfacerii cerițelor clienților noștri și a părților interesate, încercând să le depășim așteptările.

Date firmă


S.C. I.M.I. S.A.
Cod Fiscal: RO2945191
J24/1690/1992

Str. Aleea Mocirei nr. 4,
Mocira, Maramureș, România
Cod poștal 437228, C.P. 265, OP nr. 2

Tel fix: 0262.222.977, 0262.287.738
Mobil: 0745.113.811
Fax: 0262.222.978

Copyright © 1992– S.C. I.M.I. S.A. - www.imi-sa.ro  

Toate drepturile rezervate.