IMI SA - Intreprindere Montaj Instalatii «Cariere»

English  Construim pentru viitor! S.C. I.M.I. S.A.

MESAJUL DIRECTORULUI GENERAL

Stimați colegi,

Oamenii obișnuiți obțin rezultate extraordinare atunci când au valori comune, se unesc în jurul lor și muncesc ÎMPREUNĂ pentru același scop.

Integritatea și etica sunt elementele caracteristice ale modului în care S.C. I.M.I. S.A. înțelege să-și conducă afacerile. Valori cum ar fi încrederea și loialitatea au rădăcini adânci în cultura organizaţiei noastre. Relațiile bune dintre colegi și relațiile pe care le avem cu partenerii noștri de afaceri sunt fundamentale pentru noi. Bine ați venit în echipa noastră, unde se plătesc experiențe, se angajează atitudini, se modelează viitorul!

Ing. ALEXANDRU PÂRJOL Ing. ALEXANDRU PÂRJOL
Director General

Posturi disponibile

În cadrul societății S.C. I.M.I. S.A. puteți găsi cele mai bune oportunități pentru a dezvolta o carieră de succes în una dintre cele mai mari companii din domeniu. Aria posturilor disponibile este mare, începând de la muncitori necalificați sau calificați, ingineri, specialiști în diferite domenii și chiar funcții de conducere.

Ne încurajăm echipa să gândească și să acționeze chiar și în afara sferei de specialitate, lucru care o face să se adapteze ușor oricărei situații și să dea rezultate pozitive. Acest lucru se reflectă în atitudinea noastră în relațiile cu colegii dar și în colaborările cu clienții noștri. Noi oportunități sunt prezente tot timpul, pentru oamenii potriviți, de aceea, suntem încrezători că putem continua pe același drum.

Suntem de părere că nu poți realiza lucruri mari dacă ai așteptări mici!

Analizați-vă competențele și dacă doriți să lucrați alături de noi, vă asigurăm că răsplătim experiența și angajăm atitudine!

Vă așteptăm CV-ul la adresa resurseumane@imi-sa.ro.

Vă vom analiza CV-ul, nivelul de pregătire și experiența acumulată, iar în cel mai scurt timp vă vom contacta.

S.C. I.M.I. S.A."Calitatea definește drumul" este principiul guvernator al organizației noastre. De aceea acordăm o atenție deosebită satisfacerii cerițelor clienților noștri și a părților interesate, încercând să le depășim așteptările.

Date firmă


S.C. I.M.I. S.A.
Cod Fiscal: RO2945191
J24/1690/1992

Str. Aleea Mocirei nr. 4,
Mocira, Maramureș, România
Cod poștal 437228, C.P. 265, OP nr. 2

Tel fix: 0262.222.977, 0262.287.738
Mobil: 0745.113.811
Fax: 0262.222.978

Copyright © 1992– S.C. I.M.I. S.A. - www.imi-sa.ro  

Toate drepturile rezervate.